Om oss

Är det första gången du ger ut en skiva är det mycket att hålla i huvudet, men du är trygg hos Serpentine Music. Vi vet vad du måste tänka på, vilka loggor som ska vara med, hur man skaffar EAN- och ISRC-koder. Hur man gör en ncb-anmälan. Vi hjälper dig med allt det praktiska, som mastering, formgivning, EAN-kod, katalognummer, pressning/tryckning och mycket mer. Vi kan också hjälpa dig tänka taktiskt inför din utgivning: När är rätt tid för release, hur tidsplanerar du utgivningen, hur gör du med promotion och marknadsföring? Allt det som är förutsättningen för en lyckosam release.

Vi är det lilla, personliga företaget där du möts av kunnande, erfarenhet och personlig omtanke. Vi har mer än 30 års erfarenhet från musikbranschen, vi tänker och känner precis som du. Hos oss är det artisten som anställer skivbolaget – inte tvärt om! Vi brinner för musik och vill göra allt för att din skiva ska bli just det som du hoppas på. Något du kan vara stolt över och glädjas åt. Och allt detta till en kostnad som får dig att häpna!

Det finns många fördelar med att ge ut sin musik själv. Kanske har du varit kontrakterad tidigare men insett fördelarna med att behålla alla intäkter själv och tröttnat på att ge bort drygt 90% till ett skivbolag? Eller så är du förstagångsutgivare och vill ta din musikkarriär till nästa steg. Oavsett vilket, så hjälper vi till och med våra skivpaket får du en professionell produkt som är lämpad att säljas i skivbutiker eller på spelningar. Här på vår site får du värdefull information om hur du går vidare och hur materialet ska vara beskaffat för att problemen ska bli små och glädjen över resultatet stor!